Collectie pruiken

Mijn collectie beslaat een breed scala aan modellen, technieken en kwaliteiten. U kunt kiezen uit volledige pruikjes of een mooi haarstukje. Maatwerk of confectie. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek laat ik u de verschillen zien van de basis/materiaal waar een haarwerk of pruikje gemaakt wordt, maar ook of het handgeknoopt, half handgeknoopt of machinaal geknoopt is. Haarwerken van kunstvezel en modellen van echt haar, soms nauwelijks van echt te onderscheiden. Ieder met hun eigen voordelen en met hun eigen draagcomfort.

Veel van de modellen uit mijn collecties hebben een mooi lacefront, waarbij de overloop van het voorhoofd naar de pruik bijna onzichtbaar is.

De pruiken collecties zijn in vele kleurschakeringen leverbaar, zoals uitgroei kleuren, coupe de soleil, lowlights en highligts. Wilt u iets anders, dan ga ik voor u op zoek om aan uw wensen te voldoen. Maatwerk pruiken of haarstukken zijn in elke gewenste kleur of kleurtechniek te verwezenlijken.

Haarstukken en pruiken zijn er in allerlei prijsklassen. De kosten van een pruik of haarstuk hangt af van welk materiaal de binnenzijde gemaakt is, hoeveel percentage handgeknoopt is, de haarlengte en van het type haar.
De confectiepruiken zijn vaak binnen 24 uur te leveren, de op maat gemaakte haarwerken hebben een wat langere levertijd.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend intake gesprek. 0493 - 312 616

Ik werk alleen volgens afspraak, om uw privacy te waarborgen.